Isnin, 4 Julai 2011

Campur Tolak Darab Bahagi





Tengok tajuk je pun dah tau macam-macam benda aku pikir sekarang nih. nk jadi invisible sekejap, buleh x? tapi pastilah tak buleh kan haha. wt mase nih aku masih tersangkut kat umah, makan tido makan tido. gemokla nti aku nih.nak keje kang, nak kesane kemari naik ape? hatta kuda pn aku tak ada. ceh ayt klasik. teringat pulak time blaja plus skola dulu. g skolah, balik skola, lepak-lepak,g kelas,balik kelas,merayap. huih syok. lelagi plak lately ramai kawan yg contact tanye khabar. thnx a lot frens! amik kaw.dlu suh wt keje skola malas, suh wt assignment mengade2, skarang tu lah yang kau rindu sgat kn SHAREEN kn..sampai pegang pen pun aku dah kekok nak menulis.

Encik Azwan pulak dah selamat bekerja dengan gumbire kt sane. Maka dengan dukacitanya, aku kene membiasekan diri dengan environment pekerjaan die, yang bermaksud kene tahan rase gedik aku nak sms 24/7 dengan die, mematahkan dahan-dahan untuk bergayut tengah-tengah malam, dan mengeDATE sambil mengalahkan beliau men boling.hakhak. (die bace nih mati aku) lalaala~
Ape pun gudluck for you my dear. :) ilysdm!


wt mase nih aku masih bersabar dengan penuh harapan untuk memenuhkan poket aku dengan duit yang boleh menyenangkan ati. haih. Tuhan je tau mcm mne aku bejimat cermat amalan sihat skrg nih. nak kua notes RM10 bli topup pn tketar-ketar. tp xpe. Azwan punye pasal an.kihkih. Jimat-jimat aku pun, bile lalu tgk jam ELLE boleh ade hati lagi nk tengok harga. (tapi dalam hati dah tanam azam ' kau tetap jadi milik aku satu hari nanti') haaa nampak tak azam die kt situ? hihi

Pasni jarang la aku men UPDATE laman-laman sosial lepas nih. sory Marc Zuckerberg kerana menepikan FB anda buat sementara waktu. ha cakap pasal laman sosial, aku masih konfius dengan few habits stalker-stalker yang bertebaran. untuk apakah? well sume tau fb, twitter ni wadah terbaik nk connect deangan org2 sekeliling.tak kirela kawan lame ke, sedara mare ke,kwn sekelas ke ape. tp yelah.kadang2 ade stalker yg suke nak bawak mulut and beri pandangan macam2 tp tak tau keadaan sebenar. cthla ek, 'kau tengok budak tuh, baju ntah pape,ha lg plak die bgmbar macam....eh gelap je tempat tuh, mesti kt club ke ape tuh.'
kt sini je da blh judge org macam2.padahal die sebenarnye kt uma plus mase tuh xde letrik.sape tau kn?sebenarnye skati die nk ltak gmbr ape pn, dah acc die kn.yg gatal g tgk2 wall org wtpe? diam2 sudahla. yg aku paling yakin, stalker2 nih boleh jadi pengkritik hebat.rugi AF xamek dorg awal2 dulu. Pandangan aku, stalker mulut jahat mcm nih lg busuk ati berbanding org yg dorang dok kritik tuh. omputeh pn kate DONT JUDGE A BOOK BY ITS COVER. mandai je aku ckp gini an. haha.yg terase, nasiblah. aku pn xde suh kau g jenguk2 wall org ke ape. kau xde kacau aku, aku pn xde kacau kau.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan